Skip to content

Bux Zero Aandelen App

Bux zero app, BUX Zero gratis aandeel

De kans is groot dat je wel eens van de BUX Zero app hebt gehoord. Deze beleggen app bestaat nog niet heel erg lang maar wint razendsnel terrein. De BUX Zero aandelen app telt inmiddels namelijk al meer dan 100.000 gebruikers. In deze blog lees je alles over de BUX Zero aandelen app, de voor- en nadelen en het BUX Zero gratis aandeel dat je krijgt zodra je registreert. Lees dus snel verder!

Over BUX Zero

BUX is een relatief jonge broker in het speelveld. De aandelen beleggen app is gelanceerd in 2019 en begon al snel te groeien. De BUX Zero aandelen app richt zich specifiek op de jonge, beginnende belegger. Bovendien krijg je dus het BUX Zero gratis aandeel ter waarde van €200,-.

BUX Zero gratis aandeel? 

Om een BUX Zero gratis aandeel te ontvangen, moet je je aanmelden via een uitnodigingslink en €1 op je account storten. Zorg dus dat je lid wordt via de link van een bestaande gebruiker. Waar het aandeel precies van is varieert, maar nieuwe gebruikers van de BUX Zero ontvingen eerder al aandelen van bijvoorbeeld GoPro en Pinterest.

BUX Zero kosten

De BUX Zero aandelen app staat bekend om zijn lage kosten. Klopt dit, of is het een vertekend beeld? In principe klopt het dat je in deze aandelen app commissievrij belegt. Voor transacties betaal je dus niet, en er zijn ook geen beheerkosten. De app is niet volledig kostenvrij, zo is er bijvoorbeeld een toeslag voor Amerikaanse aandelen. Feit is wel dat je met de BUX Zero beleggingsapp zéér voordelig belegt!

Voor- en nadelen van BUX Zero 

Zeer voordelige beleggen app
Mooie en gemakkelijke interface
Ideaal voor beginners
Gratis aandeel voor nieuwe beleggers

 x De mogelijkheden voor analyse en statistieken zijn wat beperkt

Start met aandelen kopen met de BUX Zero APP!

De BUX Zero app is dé beleggen app voor mensen die voor het eerst in aanraking komen met beleggen. Hij is gemakkelijk en fijn in gebruik, en met het gratis aandeel en de lage kosten kan je direct aan de start. Ben jij benieuwd geworden? Installeer ‘m dan snel!