Skip to content

DEGIRO Mobiel Beleggen App

Eén van onze favoriete beleggen apps ooit is zonder twijfel de DEGIRO app. Het is ook een van de meest gebruikte en bekendste aandelen apps van Nederland, en dat is niet zonder reden. Op meerdere vlakken scoort Degiro mobiel beleggen app namelijk hoog. Denk daarbij aan gebruiksvriendelijkheid, klantenservice en de lage kosten. Daarover lees je hieronder alles!

Over DEGIRO

De volledig Nederlandse broker DEGIRO bestaat sinds 2008. Sindsdien is het bedrijf elk jaar gegroeid en inmiddels behoren ze tot de grootste brokers van Nederland, op basis van het aantal gebruikers. Degiro mobiel beleggen app is inmiddels ook alweer een aantal jaar en sleepte al een groot aantal prijzen in de wacht.

Beleggen met DEGIRO app

De beleggingsapp van DEGIRO werkt simpel. Een account aanmaken is zó gebeurd en voor je het weet kan je aan de slag. De beleggen app is zeer prettig in gebruik, alles is makkelijk en snel te vinden. De beleggingsapp is door DEGIRO zelf ontwikkeld en in beheer, waardoor verbeteringen snel doorgevoerd kunnen worden. Een ander aantrekkelijk aspect van de DEGIRO aandelen app is dat de kosten zeer laag zijn. Zowel de kosten per transactie als de (jaarlijkse) vaste kosten zijn doorgaans een stuk lager dan bij andere aanbieders van mobiel beleggen!

Voor- en nadelen van DE GIRO app

Zéér lage tarieven
De app werkt zeer snel en is erg gebruiksvriendelijk
Toegang tot groot aantal handelsmarkten over de hele wereld

x Wat minder geschikt voor beginners die begeleid willen beleggen

DEGIRO betrouwbaar? 

DEGIRO staat onder toezicht van zowel de Autoriteit Financiële Markten als De Nederlandsche Bank, en leeft dan ook de regels na die hierbij horen. In combinatie met het feit dat DEGIRO al jaren een grote, gerenommeerde partij is, concluderen wij dat de mobiel beleggen app van DEGIRO betrouwbaar is.

Start met beleggen met DEGIRO APP!

Wil jij razendsnel aan de slag kunnen met beleggen, genieten van zeer lage tarieven en dit allemaal doen in een fijne en overzichtelijke aandelen app? Druk dan op onderstaande knop om de DE GIRO app te downloaden. Binnen een mum van tijd ben jij aan het beleggen!