Home » Beleggen app » eToro app

eToro App – Social Trading App

etoro app, social trading app

De eToro app is een beleggen app met een uniek aspect: het zogenaamde social trading. Deze functie maakt het mogelijk om in contact te komen met andere beleggers en hun trades te volgen. In deze blog kijken we goed naar alle ins en outs van deze aandelen app. Werkt de app bijvoorbeeld goed, wat zijn de kosten, zijn er nadelen en is eToro betrouwbaar? Je leest het allemaal hier!

Over eToro

eToro is een in 2007 opgerichte broker met wereldwijd vele miljoenen gebruikers. De eToro trading app staat naast het sociale aspect bekend om zijn lage kosten en gebruiksvriendelijkheid. Ook wordt de aandelen app geprezen om de ruime keuze in handelsmarkten.

Beleggen met eToro app

Beleggen met de eToro app werkt simpel, snel en prettig. Je went snel aan het systeem en de mogelijkheden voor analyse zijn uitgebreid. De mobiel beleggen app krijgt zeer positieve reviews en als je ‘m gebruikt merk je al snel waarom. De app zit uitstekend in elkaar en is zeer soepel in gebruik. Het grootste pluspunt is dus social trading, waarmee je andere beleggers om advies kunt vragen. De beleggen app gaat nog een stap verder met copy trading: dit geeft je de mogelijkheid om handelingen van succesvolle beleggers na te doen en zo te profiteren van hun kennis.

eToro kosten

De beleggingsapp van eToro rekent geen vaste kosten voor transacties. Dit betekent dat je zeker als beginnende belegger met lage bedragen zeer voordelig uit bent bij deze broker. Wel rekent eToro kosten voor het opnemen van tegoeden. Gelukkig biedt de app een demo-account zodat je alles kunt uitproberen zonder kosten te maken.

Voor- en nadelen van eToro beleggingsapp

Gratis demo-account met oefengeld
Geen commissie bij handelen in aandelen
Spreek en volg beleggers binnen de app met social trading

x Klantenservice reageert heel af en toe wat traag

Start met beleggen met eToro APP!

De app van eToro is zeer fijn in gebruik en biedt een aantal unieke mogelijkheden. Een account is zó aangemaakt, dus download snel de app en dan ben jij binnen enkele ogenblikken al aan het beleggen!