Skip to content

eToro App – Social Trading App

De eToro app is een beleggen app met een uniek aspect: het zogenaamde social trading. Deze functie maakt het mogelijk om in contact te komen met andere beleggers en hun trades te volgen. In deze blog kijken we goed naar alle ins en outs van deze aandelen app. Werkt de app bijvoorbeeld goed, wat zijn de kosten, zijn er nadelen en is eToro betrouwbaar? Je leest het allemaal hier!

Let op: eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico. Andere kosten zijn van toepassing. Voor meer informatie, bezoek etoro.com/trading/fees.

Over eToro

eToro is een in 2007 opgerichte broker met wereldwijd vele miljoenen gebruikers. De eToro trading app staat naast het sociale aspect bekend om zijn lage kosten en gebruiksvriendelijkheid. Ook wordt de aandelen app geprezen om de ruime keuze in handelsmarkten.

Beleggen met eToro app

Beleggen met de eToro app werkt simpel, snel en prettig. Je went snel aan het systeem en de mogelijkheden voor analyse zijn uitgebreid. De mobiel beleggen app krijgt zeer positieve reviews en als je ‘m gebruikt merk je al snel waarom. De app zit uitstekend in elkaar en is zeer soepel in gebruik. Het grootste pluspunt is dus social trading, waarmee je andere beleggers om advies kunt vragen. De beleggen app gaat nog een stap verder met copy trading: dit geeft je de mogelijkheid om handelingen van succesvolle beleggers na te doen en zo te profiteren van hun kennis.

Voor- en nadelen van eToro beleggingsapp

Gratis demo-account met oefengeld
Geen commissie bij handelen in aandelen
Spreek en volg beleggers binnen de app met social trading

x Klantenservice reageert heel af en toe wat traag

Start met beleggen met eToro APP!

De app van eToro is zeer fijn in gebruik en biedt een aantal unieke mogelijkheden. Een account is zó aangemaakt, dus download snel de app en dan ben jij binnen enkele ogenblikken al aan het beleggen!

eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en cryptoactiva als handel in CFD’s aanbiedt.


Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico met zich meebrengen om snel geld te verliezen vanwege de hefboomwerking. 76% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. Overweeg of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.


Voorafgaande prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De handelsgeschiedenis die wordt gepresenteerd, beslaat minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen.


Copy Trading geldt niet als beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.


Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner op basis van publiek beschikbare, niet-specifieke informatie over eToro.