Skip to content

LiteBit App – Cryptocurrency App

In deze blog richten wij ons op de crypto beleggingsapp van LiteBit. Dit is een app met een focus op het beleggen in diverse crypto currencies. Met deze cryptocurrency app beheer jij waar en wanneer je maar wilt jouw eigen Litebit wallet, gevuld met Bitcoin of een van de meer dan 50 andere crypto’s. Wil je alle ins en outs van de LiteBit app weten? Lees dan snel verder!

Over LiteBit

Litebit begon in 2013 als startup van twee crypto beleggers. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 50 werknemers en is het uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van crypto brokers. Meer dan 700.000 mensen maken gebruik van de diensten van de LiteBit app en het bedrijf won zelfs al meerdere keren de prijs voor beste crypto broker van Nederland.

Beleggen in Crypto met LiteBit App

Het handelen in crypto currency is erg gemakkelijk met de beleggen app van LiteBit. Een groot voordeel is dat deze app zeer bruikbaar is voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren crypto handelaar. De cryptocurrency app is overzichtelijk en snel, mede door de LiteBit zelf ontwikkelde eigen wallet. Hiermee kun je in één oogopslag alle cryptomunten zien die je in je beheer hebt. Dit neemt je veel extra werk uit handen. Je maakt hierbij gebruik van de beveiligingen die Litebit heeft ontwikkeld, hierover later meer.

elitebit app, crypto app, cryptocurrency app

Voor- en nadelen van LiteBit

Dé beleggen app voor cryptocurrency
Eén wallet voor al je verschillende valuta
Zeer makkelijk in gebruik

x Iets hogere kosten dan andere cypto brokers (hier krijg je echter veel voor terug)

Is LiteBit betrouwbaar? 

LiteBit heeft door de jaren heen een degelijke reputatie ontwikkeld als betrouwbare, grote partij. Daarnaast staat LiteBit onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Wij concluderen daarom dat de crypto app betrouwbaar is.

Handel nu in cryptocurrencies met de LiteBit app! 

LiteBit is voor veel mensen dé cryptocurrency app voor het handelen in crypto currency, en wij begrijpen wel waarom. De app werkt fijn en snel, en is betrouwbaar. Wil jij razendsnel kunnen handelen en al je cryptocoins op één overzichtelijke plek hebben? Download dan nu de LiteBit beleggen app!