Ga naar de inhoud

Plus500 App – CFD Beleggen App

De mobiel beleggen app van Plus500 is inmiddels geen onbekende meer. Plus500 staat bekend als een van de beste brokers voor beleggen in CFD’s. De Plus500 app sleepte ook al meerdere awards in de wacht. In deze blog vertellen wij je alles over de beleggingsapp van Plus500. Daarbij letten we op zaken als gebruiksgemak, kosten en betrouwbaarheid. Lees snel verder!

82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. 

Over Plus500

Plus500 is een bekende broker op het gebied van CFD’s. CFD staat voor Contract for Difference. Je handelt hierbij niet in aandelen zelf, maar als het ware in waardeverschillen. Plus500 is hierin een grote speler met miljoenen gebruikers. Hun mobiel beleggen app wordt onder meer geprezen om zijn uitgebreide functiepakket en uitstekende klantenservice.

Beleggen met Plus500 app

Het handelen in CFD’s werkt uitstekend in de Plus500 beleggingsapp. Je hebt bijzonder veel instrumenten tot je beschikking binnen de app, zonder dat hij daarbij te onoverzichtelijk wordt. Vergeet alleen niet dat het handelen in CFD’s wezenlijk verschilt van regulier beleggen, en dat enige voorkennis vereist is. Gelukkig biedt Plus500 ook daarvoor een oplossing: je kunt met deze aandelen app namelijk uitstekend oefenen met nepgeld.

Voor- en nadelen van Plus500 beleggingsapp 

Uitgebreide oefen-omgeving met fictief geld
Zeer breed functiepakket
Uitstekende klantenservice

Plus500 app betrouwbaar? 

Plus500 is een groot bedrijf dat in Londen een beursgenoteerde status geniet. Daarnaast is Plus500EE AS is geautoriseerd en gereguleerd door de Estse Financiële Toezichts- en Resolutieautoriteit (Licentienummer 4.1-1/18) en is Plus500CY geautoriseerd en gereguleerd door CySEC (#250/14). Dit is een redelijk strenge regelgeving die jouw inleg beschermt. Dit, in combinatie met de lovende kritieken die de Plus500 aandelen app krijgt, brengt ons tot de conclusie dat Plus500 als betrouwbaar en veilig bestempeld kan worden.

Start met beleggen met Plus500 app! 

Als we het hebben over handelen in CFD’s, dan kunnen wij geen betere app bedenken dan de Plus500 beleggen app. Het grote aantal functies dat deze app biedt is misschien lastig om in één keer te behappen. Gelukkig biedt de aandelen app ook een optie om te handelen in CFD’s met fictieve bedragen, zodat je op je gemak alle opties van de app kunt leren kennen zonder enig risico. Wij kunnen de app daarom zeker aanraden. Sluit je aan bij miljoenen die al hebben gehandeld met Plus500 en download ‘m vandaag nog!

82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Gerelateerde berichten

DEGIRO Mobiel Beleggen App

Eén van onze favoriete beleggen apps ooit is zonder twijfel de DEGIRO app. Het is ook een van de meest gebruikte en bekendste aandelen apps van Nederland, en dat is niet zonder reden. Op meerdere vlakken scoort Degiro mobiel beleggen app namelijk hoog. Denk daarbij aan gebruiksvriendelijkheid, klantenservice en de

Read More »

Peaks App – Beleggen met je Wisselgeld

Je hebt er in de afgelopen tijd vast wel eens van gehoord: de Peaks beleggen app. De Peaks app (Rabobank) is namelijk inmiddels behoorlijk bekend, ook bij mensen die voorheen niets van beleggen wisten. Deze beleggingsapp werkt op een unieke en innovatie manier: hij gebruikt namelijk jouw wisselgeld om te

Read More »
Bux zero app, BUX Zero gratis aandeel
Beleggen app

Bux Zero Aandelen App

De kans is groot dat je wel eens van de BUX Zero app hebt gehoord. Deze beleggen app bestaat nog niet heel erg lang maar wint razendsnel terrein. De BUX Zero aandelen app telt inmiddels namelijk al meer dan 100.000 gebruikers. In deze blog lees je alles over de BUX

Read More »