Skip to content

Brand New Day | Beleggen voor later

Beleggen Brand New Day Beleggingsrekening openen

Brand New Day is een pensioenbank. Hier kun je terecht om geld opzij te zetten en op te bouwen voor later. Dit kan op diverse manieren, waaronder de Brand New Day beleggingsrekening. Hiermee bouw je rendement op waar je later in je leven plezier van beleeft. In de meeste gevallen gaat dit om lange termijn beleggingen voor het moment dat je stopt met werken. In deze blog richten wij ons op Brand New Day beleggen en bekijken we alle aspecten. We leggen uit hoe het werkt en bespreken de stappen van een Brand New Day beleggingsrekening openen. Lees snel verder!


Brand New Day Aanmelden

Is een beleggingsrekening van Brand New Day iets voor mij?

De bedoeling van Brand New Day beleggen is dus vooral beleggen voor later. Pensioenbeleggen is echt gericht op de lange termijn. Dat maakt Brand New Day geschikt voor:

  • Beleggers die op zoek gaan naar meer rendement dan dat van een spaarrekening
  • Beleggers die niet zelf actief willen handelen maar willen laten beleggen
  • Beleggers die nu alvast hun financiën voor oudere dag willen voorbereiden


Brand New Day beleggingsrekening openen, hoe werkt het?

Hoe meld je je aan voor een Brand New Day beleggingsrekening? Dat is gelukkig heel simpel. Op de beleggingsrekening pagina zie je al snel de knop ‘beleggingsrekening openen’ en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Stap voor stap vul je je persoons- en betaalgegevens in en binnen de kortste keren kan je aan de slag. Alles is helder uitgelegd en bovendien kan je bij elke stap chatten met een medewerker.


Beleggingsrekening Brand New Day, pensioen beleggen Brand New Day

De voordelen van Brand New Day beleggen

Voordelig beleggen
Overzichtelijk en makkelijk
Snelle klantenservice

Start nu met beleggen bij Brand New Day! 

Brand New Day beleggen is dus zowel makkelijk als voordelig. Je werkt in een gebruiksvriendelijke omgeving aan je rendement voor de lange termijn. Hopelijk ben jij door het lezen van deze blog enthousiast geworden om er te beginnen met beleggen. Zodra jij je hebt aangemeld ben je er weinig tijd meer aan kwijt omdat je geld wordt belegd door de experts van Brand New Day. We wensen je veel succes!


Brand New Day Aanmelden