Ga naar de inhoud

Coinmerce app: Slimme keuze voor eenvoudige crypto-handel

Coinmerce Cryptomunten App

De Coinmerce-app is een veelzijdige Nederlandse crypto app waarmee je gemakkelijk en snel meer dan 300 verschillende cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Door gebruik te maken van iDEAL en SEPA, biedt de app een eenvoudige en veilige manier om te handelen in diverse digitale valuta. Met het responsive ontwerp en de geavanceerde functies van de app, kun je altijd en overal toegang krijgen tot je cryptovaluta.

Naast het kopen en verkopen van cryptocurrencies, biedt de Coinmerce-app ook mogelijkheden om passief inkomen te genereren door middel van staking, waarbij je kunt profiteren van prijsstijgingen en rente op je investering. Bovendien heeft de app diverse beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat jouw gegevens en investeringen goed beschermd zijn tegen hackers en andere bedreigingen.

Belangrijkste punten

 • Coinmerce-app ondersteunt meer dan 300 verschillende cryptocurrencies
 • Eenvoudig en veilig handelen met iDEAL en SEPA
 • Genereer passief inkomen door middel van staking

 

Coinmerce app: hoe werkt deze crypto app en wat is onze ervaring?

Hoe installeer je de Coinmerce crypto app?

De Coinmerce app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Je kunt de app eenvoudig downloaden via de App Store of Google Play Store. Na het downloaden en installeren van de app, kun je inloggen met je bestaande Coinmerce-account of een nieuw account aanmaken.

Account aanmaken en inloggen op Coinmerce

Het aanmaken van een account op Coinmerce is eenvoudig en snel. Na het invullen van je persoonlijke gegevens, zoals je naam en e-mailadres, ontvang je een bevestigingsmail. Klik op de link in de mail om je account te activeren. Zodra dit is gebeurd, kun je inloggen en beginnen met handelen in cryptocurrency.

Handelskosten bij Coinmerce

Coinmerce hanteert concurrerende handelskosten, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel beginners als ervaren handelaren. De kosten zijn afhankelijk van het handelsvolume en het soort transactie, zoals kopen, verkopen of swappen. Zorg ervoor dat je vertrouwd bent met de kostenstructuur voordat je begint met handelen.

Coinmerce wallet

Bij Coinmerce zijn er ingebouwde wallets beschikbaar voor je munten. Hierdoor kun je jouw gekochte cryptocurrencies veilig en gemakkelijk opslaan zonder dat je een externe wallet nodig hebt. Het platform biedt ook de mogelijkheid om je munten naar een andere wallet te sturen als je dat wilt.

Het aanbod van Coinmerce app

De Coinmerce app biedt toegang tot meer dan 300 verschillende cryptomunten, waardoor het gemakkelijk is om te investeren in de cryptomunten waar je interesse in hebt. Coinmerce werkt met een smart-order-systeem, waardoor orders automatisch worden uitgevoerd tegen de beste koersen op dat moment.

 

Hoe crypto kopen bij Coinmerce met iDeal?

Om cryptocurrency te kopen via Coinmerce met iDeal, begin je met het selecteren van de gewenste munt en het invoeren van het bedrag dat je wilt investeren. Vervolgens kies je iDeal als betaalmethode. Nadat je jouw bank hebt geselecteerd, word je doorverwezen naar de betalingspagina van je bank om de transactie te voltooien. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je jouw aangekochte crypto in je Coinmerce wallet.

 

Staking en Earn bij Coinmerce

Coinmerce biedt ook staking- en earn-mogelijkheden aan, waardoor je passief inkomen kunt genereren met je cryptocurrencies. Door je munten te staken of deel te nemen aan earn-programma’s ontvang je regelmatig beloningen in de vorm van nieuwe munten. Dit kan bijdragen aan de groei van je investering op de lange termijn.

In het algemeen biedt de Coinmerce app een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om te handelen in verschillende cryptocurrencies. Of je nu net begint met investeren in crypto of al ervaring hebt, de Coinmerce app kan een waardevolle aanvulling zijn op je handelsstrategie.

Is Coinmerce app veilig en betrouwbaar?

De Coinmerce app wordt door gebruikers en experts als zeer veilig en betrouwbaar beschouwd. Dit komt doordat Coinmerce zich houdt aan strikte veiligheidsprocedures en interne regels. Een belangrijk aspect van deze betrouwbaarheid komt door hun registratie bij de Nederlandsche Bank en de Kamer van Koophandel.

Coinmerce maakt gebruik van geavanceerde technologie om uw account en bezittingen veilig te houden. Zo is de hele website, app en handelsplatform volledig beschermd met SSL-encryptie van militair niveau. Dit betekent dat uw gegevens veilig worden versleuteld en bewaard.

Bovendien vereist Coinmerce een verificatieproces voor alle gebruikers. Zo moet u, voordat u kunt beginnen met het verhandelen van cryptovaluta, uw identiteit bevestigen. Dit zorgt voor een extra laag beveiliging en helpt tegelijkertijd om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Door de combinatie van strikte veiligheidsprocedures, geavanceerde technologie en naleving van regelgeving, kunt u er zeker van zijn dat de Coinmerce app een veilige en betrouwbare keuze is voor het verhandelen van cryptocurrencies.

 

Coinmerce app kosten en fees

Beoordeling Coinmerce app

De kosten en fees bij het gebruik van de Coinmerce app zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals transactiegrootte en handelsvolume. Over het algemeen liggen de kosten tussen 0,2% en 2% per aankoop- of verkooporder, met een gemiddelde van 0,7% per transactie.

Er zijn geen kosten verbonden aan het storten van geld op uw Coinmerce-account. Dit betekent dat u zonder extra kosten Euro’s kunt storten om te gebruiken voor handel in cryptocurrency. Voor populaire cryptocurrencies met een hoger volume zijn de kosten meestal aan de lagere kant, terwijl voor cryptocurrencies met een lager volume de kosten iets hoger kunnen uitvallen.

 • Lijst van kosten en fees:
  • Trading fee: 0,2% – 2%
  • Stortingskosten: 0%
  • Opnamekosten: Variabel per crypto
 
 

Coinmerce Earn

Coinmerce biedt ook Coinmerce Earn aan, een platform waar gebruikers kunnen staking hun crypto om rente te verdienen op hun investeringen. Dit kan voor sommige gebruikers een manier zijn om passief inkomen te genereren. Echter, de kosten en fees van Coinmerce Earn zijn niet opgenomen in de handelskosten van de Coinmerce app. Het is aan te raden om de specifieke voorwaarden en voorwaarden van Coinmerce Earn te raadplegen voor actuele informatie over kosten en fees.

 • Voordelen van Coinmerce Earn
  • Passief inkomen door staking
  • Hulp bij het diversifiëren van uw investeringen
  • Heldere en transparante kostenstructuur
 

Bij Coinmerce worden kortingen en verkopen aangeboden in de vorm van gereduceerde handelskosten en promoties. Houd rekening met eventuele kortingen of tijdelijke verlagingen van kosten en fees bij het handelen op het platform.

Samenvattend is de Coinmerce app een handige en gebruiksvriendelijke manier om cryptocurrency te verhandelen, met concurrerende kosten en fees in vergelijking met andere platforms. Houd rekening met zowel de kosten als de extra voordelen zoals Coinmerce Earn en eventuele kortingen wanneer u besluit om te handelen op de Coinmerce app.

 

Contact en klantenservice

Bij Coinmerce vinden ze het belangrijk om hun klanten goed te ondersteunen. Ze bieden meerdere manieren om contact op te nemen met het supportteam. Kijk eerst even naar deze vaak gebruikte contactopties:

 • Live chat: beschikbaar op hun website voor directe ondersteuning
 • E-mail: stuur uw vragen naar support afdeling
 • Telefoon: neem contact op werkdagen tussen 9.00 en 17.00. NL +31 970 10286028. DE en EN +31 970 10286028.
 • Facebook: volg en stuur een bericht naar Coinmerce Facebook-pagina voor updates en vragen

 

Download de Coinmerce app

De Coinmerce app is speciaal ontworpen om het kopen, verkopen, swappen, en staken van cryptomunten zo makkelijk mogelijk te maken. De Nederlandse crypto app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten en biedt u de mogelijkheid om altijd en overal transacties te verrichten. U krijgt via de app ook toegang tot het geavanceerde staking platform, met beloningspercentages tot wel 10%.

Let op: Coinmerce support zal u nooit vragen om uw wachtwoord of 2-factor authenticatie code te delen, of u verzoeken om externe login software op uw apparaat te installeren.

 

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik geld storten met iDeal op Coinmerce?

Om geld te storten met iDeal op Coinmerce, log je eerst in op je account. Vervolgens ga je naar je euro-wallet en kies je de optie om geld te storten. Selecteer iDeal als betaalmethode, kies je bank en voer het gewenste bedrag in. Volg daarna de stappen op het scherm om de betaling te voltooien.

Welke stappen moet ik volgen om in te loggen bij Coinmerce?

Om in te loggen bij Coinmerce, ga je naar de inlogpagina. Voer je e-mailadres en wachtwoord in die je hebt opgegeven tijdens het registratieproces. Klik op de knop “Inloggen” om toegang te krijgen tot je account. Als je problemen ondervindt bij het inloggen, kies dan voor de optie “Wachtwoord vergeten?” om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Op welke manieren kan ik contact opnemen met de Coinmerce klantenservice?

Je kunt contact opnemen met de Coinmerce klantenservice via verschillende kanalen. Bezoek hun hulppagina om toegang te krijgen tot de meest gestelde vragen en antwoorden. Als je een specifieke vraag hebt, kun je een bericht sturen via het contactformulier op de website. Daarnaast biedt Coinmerce ook ondersteuning via e-mail op support@coinmerce.io en zijn ze actief op sociale media zoals Twitter, Telegram en Facebook.

Wat zijn de stappen voor het registreren van een nieuw account op Coinmerce?

Om een nieuw account te registreren op Coinmerce, volg je de volgende stappen:

 1. Ga naar de registratiepagina.
 2. Vul je e-mailadres in en kies een sterk wachtwoord.
 3. Klik op “Registreren” om je aanmelding te voltooien.
 4. Je ontvangt een bevestigingse-mail met een link om je account te activeren. Klik op de link om je e-mailadres te verifiëren.
 5. Log in op je nieuwe account en voltooi het KYC-proces door de vereiste documenten te uploaden en persoonlijke gegevens in te vullen.
 

Zodra je account is geverifieerd, kun je beginnen met het storten van euro’s en handelen in cryptocurrencies op het Coinmerce-platform.

Gerelateerde berichten