Skip to content

Finst: De Nieuwste Crypto App op de Mark!

De crypto-markt is de afgelopen jaren explosief gegroeid en steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in het kopen, verkopen en beleggen in digitale valuta’s. Hoewel er veel platformen zijn waar u kunt handelen in crypto, is Finst een van de meest opwindende nieuwkomers op de markt.

Over Finst

Finst is opgericht door een groep voormalige medewerkers van DEGIRO, een van de grootste online brokers in Nederland. Het team achter Finst heeft jarenlange ervaring in de financiële sector en heeft besloten om hun kennis en expertise te gebruiken om een veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief te bieden voor bestaande crypto-platformen.

Eén van de grootste voordelen van Finst is hun transparante tariefstructuur. In tegenstelling tot veel andere crypto platformen, verbergen ze hun tarieven niet en zijn ze er trots op. Finst biedt een vast tarief van 0,15% per transactie, zonder extra spread of minimumvolume. Dit betekent dat u gemiddeld 82% kunt besparen op uw transactiekosten, terwijl u verzekerd bent van de best mogelijke uitvoering van uw transacties.

Naast lage tarieven, biedt Finst ook toegang tot een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde cryptovaluta’s. U kunt handelen in meer dan 100 grote cryptocurrencies 24/7, vanaf slechts 1 euro. Daarnaast biedt Finst ook een on-chain staking-service waarmee u tot 12% per jaar kunt verdienen op uw beleggingen.

Finst Crypto App

De crypto app van Finst is ook eenvoudig te gebruiken en is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk en biedt een overzichtelijke en intuïtieve manier om uw portefeuille te beheren en transacties uit te voeren. U kunt bovendien gemakkelijk geld storten en opnemen met een scala aan betalingsopties, waaronder iDeal en creditcard.

Wat de veiligheid betreft, heeft Finst hoge normen. Ze gebruiken beveiligingsmaatregelen zoals 2FA en SSL-encryptie om uw gegevens en fondsen te beschermen. Bovendien worden alle cryptovaluta’s op een offline-opslag bewaard, waardoor ze veilig zijn tegen hackers.

Finst heeft ook een goede klantenservice, die u kunt bereiken via e-mail, telefoon of live chat. De medewerkers zijn deskundig en behulpzaam en helpen u graag bij al uw vragen of problemen.

Al met al is Finst een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt platform om te handelen in crypto. Met lage tarieven, een breed scala aan cryptovaluta’s, een gebruiksvriendelijke crypto app en een professionele klantenservice, is Finst een van de beste crypto-platforms op de markt. Download nu de Finst crypto app en begin direct met beleggen in crypto!